خودرو خارجی

فورد شرکت های خودروسازی چینی را “تهدید” خواند!!!

دورانی که خودروسازان چینی مایه خنده صنعت خودرو بودند، گذشته است. آنها نه تنها (عمدتا) دست از پاره کردن طرح های برندهای معتبر برداشته اند، بلکه به طور جدی بازی مهندسی خود را تقویت کرده اند. با فراوانی نیروی کار ارزان و دسترسی به موادی که خودروسازان بین‌المللی فقط می‌توانستند رویای آن را داشته باشند، اکنون به نیرویی تبدیل شده‌اند که می‌توان آن‌ها را در نظر گرفت.

مدیر عامل فورد پس از بازدید از چین که شامل آزمایش خودروهای محلی بود، افشاگری کرد. وال استریت ژورنال می‌گوید جیم فارلی به جان تورنتون، عضو هیئت‌مدیره، گفته است که سازندگان خودروهای برقی چینی “یک تهدید وجودی” هستند. در یکی از سفرهایش، مدیر ارشد اجرایی، جان لاولر، مدیر ارشد مالی به مدیر عامل پیوست، که با صراحت اعتراف کرد که “این افراد از ما جلوتر هستند.”

رئیس هونچوی فورد می گوید که «این فیلم را قبلاً دیده است»، با اشاره به ظهور تویوتا، هوندا و دیگر خودروسازان ژاپنی و توانایی آنها برای گرفتن فروش از برندهای آمریکایی از دهه 1980. به طور مشابه، فارلی تأثیر فزاینده خودروسازان چینی را با چگونگی پیشرفت های هیوندای و کیا در دهه های اخیر، به ویژه از نظر خودروهای برقی مرتبط دانست.

فورد چگونه در حال مبارزه است؟ در اوایل فوریه، فارلی اعلام کرد که یک “تیم skunkworks” در حال کار بر روی پلت فرم جدیدی است که به خودروهای برقی مقرون به صرفه اختصاص داده شده است تا با چینی ها و همچنین تسلا مبارزه کنند. در همین حال، در شرف عرضه یک کراس اوور کوچک کاملاً الکتریکی پوما است، اما بعید است که در ایالات متحده به فروش برسد. بازار اصلی Puma-E احتمالاً اروپا خواهد بود، جایی که این شرکت اخیراً هدف بلندپروازانه خود را برای تبدیل شدن به صرفاً الکتریکی تا سال 2030 به تعویق انداخته است.

خودروهای الکتریکی حامل بیضی آبی اندک بوده اند. یک SUV سه ردیفه الکتریکی قرار بود در سال 2027 (پس از تاخیر در تاریخ عرضه اولیه 2025) وارد بازار شود، اما در نهایت ماه گذشته لغو شد. علاوه بر این، فورد هزینه‌های خودروهای الکتریکی را تا 10 درصد کاهش می‌دهد و نسل بعدی وانت برقی F-150 را برای بار دوم به تاخیر می‌اندازد. در ابتدا برای سال 2025 برنامه ریزی شده بود، قبل از اینکه به سال 2026 و اکنون به سال 2027 بازگردانده شود.

می توان گفت فورد در سال های اخیر تصمیمات جالبی گرفته است. سال گذشته، فیستا، یکی از محبوب ترین خودروهای اروپا را متوقف کرد. از بین رفتن سوپرمینی به دنبال توقف تولید موندئو در سال 2022 رخ داد و فوکوس در سال 2025 به قبرستان خودروها رفت. این سه خودرو چند سالی است که در ایالات متحده که Mondeo به عنوان فیوژن فروخته می شد، مرده اند. ثور بزرگتر در سال 2019 بازنشسته شد.

بسیاری از دولت ها در سراسر جهان متوجه تهدید چین شده اند و تعرفه هایی را بر خودروهای الکتریکی ساخته شده در چین برای بازارهای صادراتی اعمال می کنند. هفته گذشته، دولت بایدن تعرفه 100 درصدی را بر خودروهای برقی چینی اعمال کرد. دفتر نماینده تجاری ایالات متحده اعلام کرده است که تعرفه واردات از 27 سپتامبر اجرایی می شود.

همچنین در هفته آینده، اتحادیه اروپا قرار است در مورد تعرفه های بالاتر رای دهد. به گزارش Automotive News Europe، اتحادیه اروپا می خواهد SAIC را با تعرفه های 36.3 درصدی سیلی بزند. جیلی شرکت مادر ولوو ممکن است با 19.3 درصد ضربه بخورد در حالی که خودروهای BYD که به اروپا ارسال می شوند با تعرفه 17 درصدی مواجه خواهند شد. با این حال، بلومبرگ گزارش می دهد که این نرخ ها احتمالا کاهش می یابد.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا